More-Office webshop
Home    /    Algemene voorwaarden    /    Disclaimer    /    Privacy Policy    /    Sitemap
Bel direct: 0172-494549
Partner van Quantore

 

Waar vind ik een showroom voor kerstpakketten? Hoe krijg ik meer informatie over kerstpakketten? Voor alle informatie over een kerstpakket klikt u op de naam van het kerstpakket. Op de MULTI-OFFICE Alpehen aan den Rijn kerstpakketten website kunt u een selectie maken voor de prijsklasse waarin u kerstpakketten zoekt, door een van de prijsklassen aan te klikken. Om een foto van het kerstpakket groter op uw scherm te krijgen, klikt u op de foto.  Hoe kan ik kerstpakketten bestellen? Zodra u uw keuze heeft gemaakt uit de selectie kerstpakketten van MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn, is het heel eenvoudig om via onze site een offerte voor het gewenste kerstpakket aan te vragen.

 

Kan ik wijzigingen maken op de inhoud van de kerstpakketten van deze site?Ja. Enige voorwaarde is een minimale afname van 50 dezelfde kerstpakketten. Aanpassingen aan deze kerstpakketten geeft u door aan ons verkoopteam per e-mail of per telefoon. Wij zullen dan met u op zoek gaan naar de beste invulling van uw wensen om zo het mooiste kerstpakket samen te stellen. Op afspraak kunt u ook samen met een medewerker van MULTI-OFFICE Alphen aan den rijn een bezoek brengen aan de showroom waar alle componenten voor de kerstpakketten staan uitgestald.

Zijn alle bedragen van de kerstpakketten in- of exclusief btw? Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Ieder kerstpakket is belast met beide btw-tarieven: over non-food artikelen en alcoholische drank is het hoge tarief verschuldigd, over food-artikelen het lage btw-tarief. De verkoopprijs is gesplitst in grondslag laag en hoog. Bij het plaatsen van uw kerstpakketten geeft onze site het bedrag inclusief btw aan. Dit kan minimaal verschillen met de uiteindelijke totaalprijs inclusief btw (bijvoorbeeld door kleine prijswijzigingen). De prijs zoals gemeld op de officiele orderbevestiging is de juiste prijs.  Wanneer wordt mijn kerstpakket geleverd? Bij het aanvragen van de offerte kunt u de gewenste afleverdatum van uw kerstpakketten invullen. Met deze datum zal zo veel mogelijk rekening worden gehouden bij het plannen van de orders. Op de orderbevestiging staat de datum van aflevering gemeld. Wij kunnen helaas geen tijden van aflevering opgeven en ook niet afleveren op zaterdag of zondag. Houdt u er daarom rekening mee dat u de afleverdatum niet te kort voor de datum zet, waarop u de kerstpakketten wilt uitdelen. MULTI-OFFICE Alphen aan de Rijn levert de kerstpakketten meestal zelf bij u al, we hebben dus grip op de levereingen.  Wanneer en hoe moet ik de bestelling betalen? Na bestelling ontvangt u van ons een factuur, die uiterlijk een week voor aflevering voldaan moet worden. Wij leveren de kerstpakketten niet op krediet. Hierdoor kunnen we de prijzen laag houden. Is er een minimale afname verplicht? De kerstpakketten zoals afgebeeld op onze website, kunnen in ieder gewenst aantal geleverd worden. Hierbij dient u wel rekening te houden met onze franco huis grens. Bijna alle kerstpakketten worden verpakt in een feestelijke kerstdoos. Kan onze kerstkaart, kerstgroet of brief van de directie in het kerstpakket worden verpakt? Ja, bij een minimale afname van 50 kerstpakketten. De kaart of brief ontvangen wij graag uiterlijk 5 weken voor de door u gewenste afleverdatum. Voor iedere extra handeling, toevoeging of wijziging aan het kerstpakket moeten wij een nieuwe productierun opstarten, waardoor het bij kleinere aantallen helaas niet mogelijk is om iets extra's in de kerstpakketten te verpakken. Wat is een kerstpakket? Een kerstpakket is een samengesteld cadeau dat een werkgever omstreeks kerst aan zijn personeelsleden geeft. Met het kerstpakket wensen werkgevers hun werknemers een prettige kerst. Het geven van een kerstpakket is een traditie in Nederland. Een kerstpakket is meestal een doos met presentjes. De inhoud van een kerstpakket verschilt per jaar.

Kerstpakketten & relatiegeschenken

 

MULTI-OFFICE heeft het grootste assortiment kerstpakketten in de Rijnstreek. Met keuze uit meer dan 100 selectiepakketten in verschillende prijsklassen vindt u altijd een passend geschenk.

Zelf een pakket samenstellen is ook mogelijk. (vanaf 60 stuks)

 

U kunt direct een offerte aanvragen in de module hier boven.

 

Steeds vaker geven bedrijven een blijvende attentie aan relaties en/of medewerkers. In onze uitgebreide collectie relatiegeschenken heeft u keuze uit 1001 verschillende artikelen.

Wij verzorgen indien gewenst het bedrukken, graveren of het verpakken in cadeaupapier.

 

> Relatiegeschenken bestellen

 

De campagne "Geen kerst zonder kerstpakket" is gestart. Lees meer >>>

Bel direct: 0172-494549

Klik hier voor de bladerfolder