More-Office webshop
Home    /    Algemene voorwaarden    /    Disclaimer    /    Privacy Policy    /    Sitemap
Bel direct: 0172-494549
Partner van Quantore

Privacy Policy

Allesvoorjekantoor.nl is de website van alle bedrijven die vallen onder Office-Team t.h.od.n. Multi-Office Alphen a/d/ Rijn en Scandinavian Design.

Ons postadres is:
A. van Leeuwenhoekweg 38 c6
2408 AN Alphen aan den Rijn

Wij zijn te bereiken via e-mail: info@allesvoorjekantoor.nl
of via het volgende telefoonnummer: 0172-494549

Privacy verklaring:

Allesvoorjekantoor.nl acht de bescherming van haar relaties en de bezoekers van haar website essentieel. Persoonlijke- en bedrijfsgegevens van relaties en bezoekers worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Allesvoorjekantoor.nl houdt zich in alle gevallen aan de eisen die zijn gesteld in de Wet bescherming persoonsgegevens.


NAW Gegevens:

Indien u ons online voorziet van uw postgegevens kunt u worden opgenomen in onze mailinglist waarbij wij u op de hoogte houden van nieuwe producten en services en daaraan gerelateerde events. Indien u dit soort informatie niet wenst te ontvangen, laat u ons dit dan weten via bovenstaand telefoonnummer.

Indien u ons online voorziet van uw telefoonnummer kunnen wij telefonisch contact met u opnemen betreffende opgevraagde informatie of online geplaatste orders.

 

Links naar andere sites:

Op de website van Allesvoorjekantoor.nl zijn enkele links naar websites van andere partijen opgenomen. Allesvoorjekantoor.nl draagt geen verantwoordelijkheid voor de websites van deze partijen.

 

Wijzigingen:
Allesvoorjekantoor.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring.