More-Office webshop
Home    /    Algemene voorwaarden    /    Disclaimer    /    Privacy Policy    /    Sitemap
Bel direct: 0172-494549
Partner van Quantore

 

SCENARIOS

Met Markant Scenarios voorziet MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn in een meubellijn die perfect aansluit bij het nieuwe werken. Er wordt steeds vaker thuis, bij klanten of onderweg gewerkt. Een kantooromgeving vraagt dan ook om een flexibele kantoorinrichting, gemakkelijk aanpasbaar aan elk scenario. Een Scenarios kantoorwerkplek is altijd plug-and-play. Markant Scenarios kantoormeubilair is vrijstaand in de ruimte te plaatsen. Bekabeling kan vanuit het plafond of de vloer direct worden aangesloten op het kantoormeubilair. Een onzichtbaar netwerk van afsluitbare kabelkanalen verbindt de werkplekken. Er is altijd een aansluiting te vinden voor elk elektronisch device, waardoor de gebruiker in een handomdraai aan het werk kan. Naast een modern, strak design biedt Scenarios tevens voldoende privacy door optionele glazen of gestoffeerde scheidingswanden. De kantoormeubelen zijn in hoogte verstelbaar en desgewenst te voorzien van geïntegreerde CPU-kast met koeling en afvaloplossing.

MO - X

Met Markant MO – X presenteert MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn een buitengewoon intelligent en eigentijds meubelprogramma. Strak, zakelijk en technische kantoormeubelen perfect uitgevoerd.

Het symmetrische lijnenspel tussen het werkblad en het onderstel zorgt voor structuur en rust op de werkvloer. MO – X kantoormeubilair past uitstekend in een dynamische kantoor werkomgeving.

De aard van de organisatie en de werkzaamheden die er plaatsvinden zijn van grote invloed op de uiteindelijke keuze voor het projectmeubilair. Met MO – X kan een oneindig aantal bureauconfiguraties, teamwerkplekken en vergadertafels worden samengesteld. Door deze brede toepasbaarheid kan het complete kantoor worden ingericht met MO – X. Zo ontstaat er een homogeen beeld in het kantoor.

BACKBONE / ANKLEBONE

Object Backbone verbindt vier werkplekken met elkaar. Het kantoormeubilair stimuleert medewerkers tot samenwerken, maar waarborgt individuele wensen en privacy. Aan beide zijden van het strakke, langwerpige kantoormeubel, worden op een relatief kleine oppervlakte twee comfortabele kantoorwerkplekken gecreëerd. Een variant van de Markant Backbone is de Markant Anklebone, die aan één enkele zijde plaats biedt aan twee werknemers. Markant Backbone en Markant Anklebone zijn beiden uitgerust met kabeldoorvoermogelijkheden en geïntegreerde contactdozen voor stroompunten of desgewenst data-aansluitingen of USB-poorten. Elke kantoorwerkplek beschikt standaard over twee A4-laden en vier ordnervakken en zijn onafhankelijk van elkaar in- en verstelbaar. De opbergruimte bij elke kantoorwerkplek kan naar wens worden ingedeeld. De deuren en laden van dit kantoormeubilair beschikken over kwaliteitsloopwerk en zijn softclosing. Back/Anklebone zijn standaard verkrijgbaar is de kleuren chateau eiken en wit. Overige kleuren zijn voor kantoorprojectinrichting op aanvraag. Deze objecten zijn toepasbaar in combinatie met elk gewenst Markant kantoormeubel programma.