More-Office webshop
Home    /    Algemene voorwaarden    /    Disclaimer    /    Privacy Policy    /    Sitemap
Bel direct: 0172-494549
Partner van Quantore

 

Interstuhl bureaustoel Champ<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

Verkrijgbaar bij MULTI-OFFICe Alphen aan den Rijn De Champ bureaustoel van interstuhl. Voorzien van een nieuwe techniek: de body float synchroontechniek; voor het nog beter volgen van de bewegingen van het menselijk lichaam en ondersteuning in elke zitpositie.De Champ bureaustoelencollectie introduceert een geheel eigen categorie als het gaat om design, ergonomie en techniek; innovatief en consequent op een wijze die al lange tijd niet meer is vertoond!

 

 

Body-float synchroontechniek

 

 

Het innovatieve Body-float bewegingsmechanisme is een verfijning van de bestaande synchroontechnieken. Dankzij een uniek vloeiend en glijdend bewegingsverloop zorgt de nieuwe techniek voor een zeer natuurlijke beweging en ongekend comfortabele ondersteuning tijdens het zitten. Body-float combineert een vloeiende achterwaartse beweging van de rugleuning met een zwevende zitting die naar achteren beweegt én naar onderen wegzakt. De gebruiker blijft met de voeten ontspannen steunen op de grond waardoor achillespees en bovenbeen

 

 

spieren aanzienlijk ontlast worden. Body-float ondersteunt optimaal elke beweging,

 

 

met een natuurlijke afwisseling tussen verschillende zithoudingen en met gelijkblijvende

 

 

bewegingsdruk. Body-float is ergonomie, zitcomfort en innovativiteit op het hoogste niveau.

 

 

De beweging dankzij een synchroontechniek zorgt ervoor dat de spieren in beweging blijven. Het innovatieve Body-float bewegingsmechanisme garandeert een natuurlijk en comfortabel verloop van de beweging (benadering van het kinetische evenwicht!). De eenvoudige, intuïtieve bediening maakt de hoogstaande techniek voor iedereen begrijpelijk en bruikbaar, dit bevordert de gezondheid én de productiviteit. Positieve effecten van de Body-float synchroontechniek - bij de beweging van het bovenlichaam naar achteren (in de relaxhouding) blijft de zithouding ideaal en natuurlijk. De negatieve neiging naar achteren (naar onderen) is met ca. 8o groot genoeg om de afschuifkracht op te vangen, de voeten blijven ontspannen steunen op de vloer en de spierspanning op de bovenbenen wordt sterk gereduceerd. - in iedere zithouding optimale ondersteuning van de onderrug (lenden).

 

 

- het vermindert het risico op het ontstaan van fysieke blessures. - de verandering van de openingshoek tussen boven en onderlichaam vermindert de belemmering van de spijsvertering die ontstaat bij zitten in een vaste hoek. - het werk kan sneller, efficiënter en vooral kwalitatief beter uitgevoerd worden.

 

 

 

 

 

Interstuhl bureaustoel AirPad

 

 

Met de lancering van de AirPad bureaustoel heeft Interstuhl de markt van zitmeubilair verrijkt met een product dat echt toegevoegde waarde biedt. De innovatieve membraanrugleuning is een evolutie op het gebied van draaistoelrugleuningen. Gestofferde rugleuningen zijn verleden tijd, op dit moment gaan we voor netrugleuningen, maar membraanrugleuningen zijn de toekomst. Dit unieke rugleuningontwerp wordt aangevuld door een even revolutionair body-float synchroonmechanisme dat twee jaar geleden ontwikkeld is. Verkrijgbaar bij MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn.

 

 

Interstuhl bureaustoel MOVYis3

 

 

Comfort dat eigenlijk alleen is weggelegd voor de allerduurste stoelen, maar dan voor een zeer scherpe prijs. Dat is de MOVYis3 bureaustoel van Interstuhl. Een licht, dynamisch design dat er heel anders uitziet dan we gewend zijn van bureaustoelen. Met een uniek soort synchroontechniek dat de gebruiker het gevoel geeft dat hij zweeft: het Body-Float effect. Deze techniek steekt de ergonomische kwaliteit van de meest luxe stoelen naar de kroon. Een bureaustoel voor vandaag. MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn heeft de Movyis 3 staan in de showroom. Kom proefzitten.

 

 

Prosedia bureaustoel Yourope

 

 

Iedereen is uniek, geen enkele taak lijkt op een andere en uiteindelijk verschilt de lengte van allerlei activiteiten flink. Maar de gebruiker heeft altijd een bureaustoel nodig die precies goed is, inspireert en ontspanning biedt. De Yourope bureaustoel van prosedia is niet alleen veelzijdig maar kan ook eenvoudig aan de taak van het moment worden aangepast. Het unieke concept voor drie, vijf en acht uur, aangevuld door de professionele variant, geeft een zeer snel overzicht over de productselectie die voor de betreffende taak geschikt is.
Bij MULTI-OFFICE Alphen aan den rijn is nu ook een actiemodel verkrijgbaar -voor een actieprijs-: de Prosedia bureaustoel Yourope Plus.

 

 

Prosedia directiestoel Omegaline

 

 

Professionele directeursstoel voor de smalle beurs. Iedereen wil graag een goede, comfortabele bureaustoel die precies het juiste gevoel geeft. Een stoel die wordt gekenmerkt door volume, stijl en selecte materialen. De directeur die plaats neemt in dit ergonomisch ontwikkelde bureaumeubel weet hoe hij op zijn geld moet letten. De Prosedia bureaustoel Omegaline biedt alles wat een moderne bureaustoel nodig heeft op het gebied van comfort, ergonomie en ontwerp, zonder dat de eigenaar hier diep voor in de beurs hoeft te tasten. De bediening is eenvoudig te bereiken en de armleuningen geven de Omegaline een onmiskenbaar karakter. Van MULTI-OFFICE Alphen aan den rijn krijgt u gratis een zitinstructie bij aankoop van een bureaustoel van elk merk. Dus ook bij een Interstuhl, Prosedia, score, Hag of huislijn kantoorstoel.

 

 

 

 

 

Prosedia bureaustoel Se7en

 

 

Het meest succesvolle model bureaustoel van prosedia: Se7en.
Een zeer complete kantoorstoel voor een scherpe prijs. In twee uitvoeringen: Se7en en Se7en Net. Respectievelijk met gestoffeerde rug en rug met netbespanning. Stoffering Lucia, in diverse kleuren. In zwart op voorraad bij MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn.

 

 

Prosedia NPR-stoel Se7en Flex
Se7en is ook als NPR uitvoering verkrijgbaar, deze stoel is dankzij de normeringen geschikt voor 96% van de beroepsbevolking!

 

 

Prodesia directiestoel Se7en Manager
De luxe lederen bureaustoel binnen de Se7en familie. Ook verkrijgbaar bij MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn.

 

 

 

Interstuhl bureaustoelen:

 

JOYCEis3 (nieuw)

Champ bureaustoel

AirPad bureaustoel

MOVYis 3 bureaustoel

Volume 8 bureaustoel

Geos bureaustoel

Famos bureaustoel

Goal bureaustoel

Goal-Air bureaustoel

Ataros-2 bureaustoel

Campos bureaustoel

NPR bureaustoelen

Hero bureaustoel

Leanos bureaustoel

Mitros bureaustoel

Ola bureaustoel

Sputnic bureaustoel

Unisonos bureaustoel

Xantos bureaustoel

Yos bureaustoel

Nimbos bureaustoel

 

Interstuhl vergaderstoelen, bezoekersstoelen:

 

MOVYis 3 bezoekersstoel

Hero bezoekersstoel

AirPad bezoekersstoel

Xantos bezoekersstoel

Axos bezoekersstoel

Mitos bezoekersstoel

Champ bezoekersstoel

Ola bezoekersstoel

Famos bezoekersstoel

Ataros-2 bezoekersstoel

Sputnik bezoekersstoel

Goal Air bezoekersstoel

Goal bezoekersstoel

Campos bezoekersstoel

Geos bezoekersstoel

Leanos bezoekersstoel

Pios bezoekersstoel

 

Prosedia bureaustoelen:

 

Yourope bureaustoel

Omegaline bureaustoel

Se7en bureaustoel

Management stoel

Airspace bureaustoel

Topline bureaustoel

Younico Pro bureaustoel

Younico bureaustoel

Baseline bureaustoel

 

Prosedia vergaderstoelen, bezoekersstoelen:

 

Meeting bezoekersstoel

Visit bezoekersstoel

Airspace bezoekersstoel

Younico bezoekersstoel

Baseline bezoekersstoel

 

Bureaustoelen zijn er in veel varianten o.a.met:

 

Synchroonmechaniek

Body-float techniek

Gewichtsregeling

Zitneigverstelling

Zithoogte verstelling

Zitdiepte verstelling

Verstelbare rugleuning

Lendesteun

Verstelbare armleggers

Kruisvoet

Voetenring

Glijders

Zachte wielen

Tapijt wielen
Directiestoel
Ergonomische stoel
Dynamisch zithouding
Zijwaardse beweging

zitinstructie

Proefplaatsing

Proef zitten

Kantoorstoel

 

Bimos werkstoelen
Informatie over bureaustoelen
Informatie over bureaustoelen