More-Office webshop
Home    /    Algemene voorwaarden    /    Disclaimer    /    Privacy Policy    /    Sitemap
Bel direct: 0172-494549
Partner van Quantore
  • jan '13 12 14:37

    Voor postzaken naar MULTI-OFFICE

    Geschreven door : wilbert antes - reactie(s) : 0

In de kantoorvakhandel van MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn is het 11e  PostMasters BusinessCentre van Nederland gevestigd. “De zakelijke markt heeft behoefte aan een onafhankelijke aanbieder voor het versturen van post en pakketten”, zegt Irene Hofmeester, directeur van MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn. “Wij verkopen postzegels, maar omdat we ook PostMasters BusinessCentre zijn hebben we toegang tot het complete assortiment van alle aanbieders van post- en pakketdiensten, zowel nationaal als internationaal. Naast de producten en diensten van PostNL kunnen wij concurrerende tarieven aanbieden en prijsafspraken maken voor de diensten van DHL, DPD, UPS, FedEx en TNT Express”.

 

“Onze medewerkers zijn getraind door de specialisten van PostMasters en kunnen bedrijven informeren over alle mogelijkheden van het verzenden van zakelijke post en pakketten. Ook voor express post, rembourszendingen, koeriersdiensten of voor internationale zendingen bent u bij ons aan het juiste adres.” Hofmeester ziet het aanbieden van postdiensten als een logische uitbreiding op het assortiment van MULTI-OFFICE. Naast kantoorbenodigdheden, kantoormachines en kantoormeubilair, bestaat dat uit relatiegeschenken en facilitaire producten. Uiteindelijk willen wij de totaalleverancier zijn voor onze klanten. Onze klanten doen het liefst zaken met zo min mogelijk leveranciers.

“Post is een prima aanvulling op ons pakket producten en diensten, hiermee wordt de servicegraad van MULTI-OFFICE voor haar klanten nog hoger.”

 

Het Postmasters BusinessCentre is gevestigd in de kantoorvakhandel MULTI-OFFICE aan de A. Van Leeuwenhoekweg 38 C6 (Lionsparc) te Alphen aan den Rijn en geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:30 uur.

 

Berichten
Bezig met het laden...
Naam *
Email
Commentaar *