More-Office webshop
Home    /    Algemene voorwaarden    /    Disclaimer    /    Privacy Policy    /    Sitemap
Bel direct: 0172-494549
Partner van Quantore
  • nov '19 09 13:31

    Upgrade je werkplek naar een zit-/stawerkplek

    Geschreven door : wilbert Antes - reactie(s) : 0

 

More-Office is al jaren heel succesvol met de verkoop van bureaustoelen en ergonomische werkplekken. Bij More-Office kan iedereen die behoefte heeft aan deskundig advies over goed zitten het hele jaar terecht aan de A. van Leeuwenhoekweg 38 C6. We hebben altijd veel modellen in de showroom staan. 

 

More-Office is de kantoorstoelenspecialist in de Rijnstreek en is dealer van o.a. de volgende merken werk- en kantoorstoelen: Interstuhl, Prosedia, Bejot, RBM, Hag, Kohl en Score. Behalve bureaustoelen in diverse prijsklassen heeft More-Office ook speciale stoelen voor lange mensen (2 meter+), sta- en zithulpen en werkplaatsstoelen. Ook hebben we (luxe) design stoelen voor vergader- en/of kantine opstellingen. U kunt alle stoelen ter plaatse uitproberen, in overleg kunnen wij een proefplaatsing achter uw (thuis)werkplek verzorgen.

 

Irene Hofmeester, directeur van More-Office: “Goed zitten is heel belangrijk en voorkomt veel lichamelijke klachten waardoor uiteindelijk kosten worden bespaard. Door onze samenwerking met ARBO-diensten en fysiotherapeuten hebben wij heel veel expertise opgebouwd. Vandaar mijn oproep aan iedereen; " Wij maken werk van zitten, kom bij ons proefzitten op een goede stoel ”. Want wat moet je zonder goede bureaustoel? Goed zitten hoeft trouwens helemaal niet duur te zijn. More-Office heeft al een huismerk bureaustoel met een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding, vanaf 249,-. Euro. Hofmeester geeft nog een reden om voor een goede bureaustoel naar More-Office te komen: “Klanten die onze showroom bezoeken kunnen ook een gratis quick scan van hun werkplek krijgen. Een extra reden dus om langs te komen”. 

 

 

Berichten
Bezig met het laden...
Naam *
Email
Commentaar *