More-Office webshop
Home    /    Algemene voorwaarden    /    Disclaimer    /    Privacy Policy    /    Sitemap
Bel direct: 0172-494549
Partner van Quantore
  • sep '15 01 23:02

    Laat je verrassen!

    Geschreven door : Irene hofmeester - reactie(s) : 0

Kent u de campagne  ‘geen kerst zonder kerstpakket’?  Iedereen verwacht aan het eind van het jaar een kerstgeschenk van de werkgever of van zijn leverancier. Uit onderzoek blijkt dat bijna negen op de tien werknemers het kerstpakket als een belangrijke blijk van waardering zien.

Het geven van een kerstgeschenk is al een lange traditie en veel werkgevers doen er aan mee. Bent u ook op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk? MULTI-OFFICE alles voor je kantoor heeft voor elk budget een passende oplossing.

Er zijn meerdere argumenten waarom juist bij MULTI-OFFICE kerstpakketten te kopen: “Veel inhoud, voor een scherpe prijs, door gezamenlijk in te kopen hebben wij goede condities bij fabrikanten en vanuit onze core business, de verkoop van kantoorartikelen, kunnen wij efficiënt distribueren. Dit resulteert in een aantrekkelijke prijs voor de klant. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid assortiment relatiegeschenken voor het geval je wat anders wilt geven als een kerstpakket. Want wat steeds vaker gebeurd is dat bedrijven zowel hun medewerkers als hun relaties met de kerst een blijvend geschenk geven in plaats van wijn of levensmiddelen. Wij kunnen ook die behoefte perfect invullen.”

De collectie geschenkpakktten 2015 staat online, nieuwsgierig naar het assortiment? Klik hier.
 

Berichten
Bezig met het laden...
Naam *
Email
Commentaar *