More-Office webshop
Home    /    Algemene voorwaarden    /    Disclaimer    /    Privacy Policy    /    Sitemap
Bel direct: 0172-494549
Partner van Quantore
  • sep '11 09 21:41

    Kerstpakketten inspiratiedagen zeer succesvol

    Geschreven door : wilbert hofmeester - reactie(s) : 0

Om goed te laten zien wat er allemaal verkrijgbaar is aan kerstpakketten & eindejaarsgeschenken nodigde MULTI-OFFICE dit jaar voor het eerst bedrijven uit in de Rijnstreek om naar de inspiratiedagen te komen. Veel ondernemers maakte gebruik van het aanbod en kwamen naar de showroom van MULTI-OFFICE aan de A. van Leeuwenhoekweg 38 c6. Op 7, 8 en 9 september was daar plaats gemaakt om tientallen kerstpakketten te presenteren uit het ruim 100 pakketten bevattende assortiment. Deze en 1001 andere geschenken zijn ook te vinden in de speciale catalogi die vanaf nu gratis aan te vragen zijn.

 

Irene Hofmeester, directeur van MULTI-OFFICE in Alphen aan den Rijn, is tevreden over de opkomst. “ Veel van onze relaties weten niet dat wij al ruim 3 jaar een aparte businessunit relatiegeschenken hebben en o.a. kerstpakketten aanbieden en nu wel. Daarnaast hebben we ook veel nieuwe gezichten gezien, die vaak ook heel verrast reageren op onze ruime meubelshowroom op de 1ste etage. De opzet om groots uit te pakken valt in de smaak, net als de wijnproeverij die wij alle dagen hadden.”.

 

Hofmeester heeft voldoende argumenten waarom juist bij MULTI-OFFICE kerstpakketten te kopen: “Persoonlijk advies, goede service en veel inhoud, voor een scherpe prijs, door gezamenlijk in te kopen hebben wij goede condities bij fabrikanten en vanuit onze core business, de verkoop van kantoorartikelen, kunnen wij efficiënt distribueren. Dit resulteert in een aantrekkelijke prijs voor de klant. Daarnaast hebben wij ook een enorme keuze in eindejaarsgeschenken, voor het geval je wat anders wilt geven als een kerstpakket. Steeds vaker geven bedrijven zowel hun medewerkers als hun relaties een blijvend geschenk in plaats van wijn of traditioneel pakket. Ook die behoefte kunnen we perfect invullen.”

 

 

Heeft u de kerstpakketten & eindejaarsgeschenken inspiratiedagen gemist, maar wilt u wel zien wat er verkrijgbaar is? Klik dan hier.

Berichten
Bezig met het laden...
Naam *
Email
Commentaar *