More-Office webshop
Home    /    Algemene voorwaarden    /    Disclaimer    /    Privacy Policy    /    Sitemap
Bel direct: 0172-494549
Partner van Quantore
  • september 07 20:11

    Kerstpakketten & eindejaarsgeschenken

    Geschreven door : Irene Hofmeester - reactie(s) : 0

De vraag naar kerstpakketten neemt bij More-Office ieder jaar toe. ook dit jaar verwachten we dat door de corona-crisis de vraag groter zal zijn dan in voorgaande jaren, More-Office verkoopt sowieso al elk jaar meer Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken.

 

Om goed te laten zien wat er allemaal te koop is heeft More-Office een selectie kerstpakketten & eindejaarsgeschenken uitgestald in de eigen showroom aan de Maatschapslaan 41. hier staan diverse pakketten opgesteld uit het ruim 100 pakketten grote assortimen kerstpakketten. Deze en 1001 andere geschenken zijn te vinden in de speciale catalogi die, vers van de pers, af te halen zijn.

 

Irene Hofmeester, directeur van More-Office, krijgt vaak de vraag van bedrijven wat moeten we dit jaar toch weer eens schenken aan relaties of medewerkers? " We komen altijd tot een passend geschenk. Is het niet uit ons selectie assortiment, dan zoeken we voor de klant een maatwerk oplossing. Soms stelt de klant de inhoud van een pakket helemaal zelf samen en kopen wij de spullen in en zorgen dat het mooi ingepakt op tijd aanwezig is. Of het nou voor een klein of een ruimer budget is, het lukt altijd. En vergeet niet, iedereen vindt het leuk om iets te krijgen, dus het is altijd een gewaardeerd gebaar van de gever." 

 

Hofmeester heeft voldoende argumenten waarom juist bij More-Office kerstpakketten te kopen: “Veel inhoud, voor een scherpe prijs, door gezamenlijk in te kopen hebben wij goede condities bij fabrikanten en vanuit onze core business, de verkoop van kantoorartikelen, kunnen wij efficiënt distribueren. Dit resulteert in een aantrekkelijke prijs voor de klant. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid assortiment relatiegeschenken voor het geval je wat anders wilt geven als een kerstpakket. Want steeds vaker geven bedrijven zowel hun medewerkers als hun relaties een blijvend geschenk in plaats van wijn of traditionele kerstpakketten. Ook die behoefte kunnen we perfect invullen.”

 

Nieuwsgierig naar het assortiment? Kom naar onze showrooom en laat u inspireren. 

Berichten
Bezig met het laden...
Naam *
Email
Commentaar *