More-Office webshop
Home    /    Algemene voorwaarden    /    Disclaimer    /    Privacy Policy    /    Sitemap
Bel direct: 0172-494549
Partner van Quantore
  • sep '16 07 20:11

    Kerstpakketten & eindejaarsgeschenken

    Geschreven door : Irene Hofmeester - reactie(s) : 0

De vraag naar kerstpakketten neemt bij MULTI-OFFICE ieder jaar toe. Hoewel landelijk de vraag vorig jaar door de crisis lager was dan in voorgaande jaren, verkoopt MULTI-OFFICE juist steeds meer Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken.

 

Om goed te laten zien wat er allemaal te koop is heeft MULTI-OFFICE een selectie kerstpakketten & eindejaarsgeschenken uitgestald in de eigen showroom aan de A. van Leeuwenhoekweg 38 c6. Vanaf medio september a.s. staan diverse pakketten opgesteld uit het ruim 100 pakketten grote assortimen kerstpakketten. Deze en 1001 andere geschenken zijn te vinden in de speciale catalogi die, vers van de pers, af te halen zijn.

 

Irene Hofmeester, directeur van MULTI-OFFICE in Alphen aan den Rijn, krijgt vaak de vraag van bedrijven wat moeten we dit jaar toch weer eens schenken aan relaties of medewerkers? " We komen altijd tot een passend geschenk. Is het niet uit ons selectie assortiment, dan zoeken we voor de klant een maatwerk oplossing. Soms stelt de klant de inhoud van een pakket helemaal zelf samen en kopen wij de spullen in en zorgen dat het mooi ingepakt op tijd aanwezig is. Of het nou voor een klein of een ruimer budget is, het lukt altijd. En vergeet niet, iedereen vindt het leuk om iets te krijgen, dus het is altijd een gewaardeerd gebaar van de gever." 

 

Hofmeester heeft voldoende argumenten waarom juist bij MULTI-OFFICE kerstpakketten te kopen: “Veel inhoud, voor scherpe prijs, door gezamenlijk in te kopen hebben wij goede condities bij fabrikanten en vanuit onze core business, de verkoop van kantoorartikelen, kunnen wij efficiënt distribueren. Dit resulteert in een aantrekkelijke prijs voor de klant. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid assortiment relatiegeschenken voor het geval je wat anders wilt geven als een kerstpakket. Want steeds vaker geven bedrijven zowel hun medewerkers als hun relaties een blijvend geschenk in plaats van wijn of traditionele kerstpakketten. Ook die behoefte kunnen we perfect invullen.”

 

Nieuwsgierig naar het assortiment? Kom naar onze showrooom en laat u inspireren. 

Berichten
Bezig met het laden...
Naam *
Email
Commentaar *