More-Office webshop
Home    /    Algemene voorwaarden    /    Disclaimer    /    Privacy Policy    /    Sitemap
Bel direct: 0172-494549
Partner van Quantore
  • jun '16 01 16:14

    MULTI-OFFICE Demo Dagen

    Geschreven door : Irene Hofmeester - reactie(s) : 0
MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn organiseerde van 20 t/m 29 juni Demo Dagen. Iedereen kon zonder afspraak langs komen voor een deskundig advies over slimme kantooroplossingen. In de showroom stond een ruim assortiment kantoormachines opgesteld. Of u nu een badge/pasjesmaker, labelprinter een heavy-duty archiefvernietiger of een hihg-tech all-in-one presentatie-unit met beamer, PC en Bose soundsystem wilde uitproberen, het stond er allemaal.
 
In de afgelopen 15 jaar is MULTI-OFFICE uitgegroeid tot de kantoorspecialist in de regio en is dealer van o.a. de volgende merken: HP, Brother, Ideal, Dymo, Durable en Rexel. Voor alle machines krijgt u een advies op maat van de deskundige medewerkers van MULTI-OFFICE.
 
MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn, organiseerde al vaker Demo Dagen: “Door het nieuwe werken is er steeds meer behoefte aan slimme oplossingen. Daarnaast wil iedereen natuurlijk ook waar mogelijk kosten besparen.  MULTI-OFFICE heeft de afgelopen jaren heel veel expertise opgebouwd. Ook nu nog kan iedereen bij ons lang  komen voor een demo of een goed advies ”. Sommige producten voor kantoor zou je eerst willen uitproberen. Tijdens de MULTI-OFFICE DemoDagen is dat mogelijk!
 
Ook nu kunt u gewoon langskomen voor een Demo!
Berichten
Bezig met het laden...
Naam *
Email
Commentaar *