More-Office webshop
Home    /    Algemene voorwaarden    /    Disclaimer    /    Privacy Policy    /    Sitemap
Bel direct: 0172-494549
Partner van Quantore

 

Multi-Office Alphen aan den Rijn levert alle merken inktcartridges en tonercartridges, ook wel laser toner. Tonercartridge is het verbruiksartikel van een laserprinter . Toner cartridges bevatten toner poeder in zwarte of gekleurd. Bij HP cartridges, Epson cartridges en canon cartridges zit de drum meestal in de cartridge. Oki cartridges en brother cartridges hebben meestal losse drum en losse toner cassettes.

 

Low-end tot mid-range laserprinters twee verbruiksartikelen delen: de tonercartridge zelf en de drumeenheid. Sommige tonercartridges nemen drumeenheid in het ontwerp en daarmee het vervangen van de toner betekent het vervangen van de drumkit elke keer.

 

Toner cartridges kunnen duur zijn, soms meer dan de printer zelf. Als alternatief kunt u bij MULTI-OFFICE terecht bij compatible merk laser toners die zijn vervaardigd door andere bedrijven dan de fabrikant van de printer tegen een fractie van de prijs van de originele merk cartridge.

 

 

Een inktpatroon of inkjet cartridge is een vervangbare component van een inkjet printer bevat de inkt (en soms ook de printkop zelf). Elke inktcartridge bevat een of meer gepartitioneerde inktreservoirs; bepaalde fabrikanten voegen elektronische contacten en een chip toe die communiceert met de printer. HP deskjet cartridge

 

 

De meeste consumenten inkjetprinters, zoals Canon , HP en Lexmark maken gebruik van een thermische inkjet; binnen elke partitie van het inktreservoir is een verwarmingselement met een kleine metalen plaat of weerstand. In reactie op een signaal gegeven door de printer, een kleine stroom vloeit door het metaal of weerstand waardoor het warm en de inkt direct rondom de verwarmingsplaat wordt verdampt in een kleine luchtbel in de nozzle . Een inktdruppel wordt uit de inktcartridge gespoten op het papier.

 

 

Alle Epson printers gebruiken een piĆ«zo-elektrisch kristal in elk mondstuk van de inktcartridge in plaats van een verwarmingselement. Epson inkcartridges  

 

 

Gewoonlijk worden twee afzonderlijke inktcartridges ingebracht in een printer: een met zwarte inkt en een met elk van de drie primaire kleuren . Als alternatief kan elke primaire kleur een speciale inktcartridge hebben.

 

 

Sommige Photocartridges bevatten inkt speciaal ontwikkeld voor het afdrukken van foto's.

 

 

Alle printer leveranciers produceren hun eigen type inkt cartridges. Cartridges voor verschillende printers zijn mogelijk niet compatibel - hetzij fysiek of elektrisch.

 

 

Sommige cartridges hebben een printkop (voorbeelden hiervan zijn HP , Dell en Lexmark ). De vereiste precisie-onderdelen algemeen maken de inktcartridges duurder.

 

 

Cartridges & toners

 

More-Office heeft het grootste assortiment cartridges en toners in de regio. De hardlopers kunnen wij uit voorraad leveren en de wat minder courante types meestal al de volgende dag.

 

Met onze handige selector kunt u eenvoudig de juiste inktcartridge of toner voor uw machine vinden en direct online bestellen.

 

Zoekt u een alternatief voor de dure originele supplies dan kunt u een selectie maken uit ons huismerk Quantore. Deze zijn niet allleen beter voor uw portemonee maar ook voor het milieu.